Event Details

KPMG và DBAV thân mời các CEO và anh/ chị đang nắm giữ vị trí quản lý, cũng là thành viên của DBAV và khách hàng của KPMG, đang làm việc trong các lĩnh vực Thương mại, Bán hàng, Tiếp thị hoặc liên quan đến Trải nghiệm Khách hàng tham gia sự kiện chia sẻ với chủ đề " Quản lý Hiệu quả Thương mại toàn diện (Commercial Excellence)" vào thứ Sáu, ngày 12 tháng 1 năm 2024.


Sự kiện này sẽ đem lại góc nhìn sâu sắc về các nguyên tắc cốt lõi của Commercial Excellence, làm sáng tỏ tầm quan trọng của chủ đề này trong việc phát triển doanh nghiệp nhằm mang lại hiệu suất cao, lấy khách hàng làm trung tâm và khám phá những phương pháp có thể nâng doanh nghiệp lên một tầm cao mới. Để biết thêm chi tiết, anh/ chị có thể đọc thêm phân tích chuyên sâu từ Khảo sát Mức độ phát triển của hệ thống Kinh doanh & Marketing trong lĩnh vực hàng tiêu dùng của Việt Nam bên dưới.


Do có giới hạn trong số lượng người tham dự, anh/ chị vui lòng đăng ký trước ngày 10 tháng 1 năm 2024 để đảm bảo được xác nhận tham gia. Sự kiện này sẽ được tổ chức miễn phí và dành riêng cho các thành viên DBAV cùng với khách hàng của KPMG. Anh/Chị vui lòng gửi email để yêu cầu đăng ký nếu không phải một trong hai đối tượng khách này.


Mong được đón tiếp anh chị tại sự kiện!


---English below ---


KPMG and DBAV would like to invite CEOs and individuals in management positions who are DBAV members and KPMG clients, driving Commercial, Sales, Marketing, and Customer Experience functions to join us at this Briefings in Hanoi - Exploring Commercial Excellence (Vietnamese Language) on Friday, 12 January 2024.


This event offers an opportunity to delve into the core principles of Commercial Excellence, demystify the importance of Commercial Excellence in nurturing high-performance, customer-centric enterprises, and explore how it can elevate your business to new heights. You may also review the infographic results survey on the Sales and Marketing Maturity Benchmark in the document below for more details.


Registration is limited, and R.S.V.P is required. Please sign up before 10 January 2024 to secure your spot. This event is free and exclusive for DBAV members & clients of KPMG, but non-members may request an invite.


We are looking forward to having you at the event!Agenda

10:30 AM - 11:00 AM
Walk-in
11:00 AM - 11:30 AM
Successful model for establishing Commercial Excellence as a front-office Center of Excellence
11:30 AM - 11:45 AM
Case study sharing
11:45 AM - 12:00 PM
Q&A session
12:00 PM - 12:05 PM
Group photo
12:05 PM - 1:00 PM
Networking Lunch

Speakers

 • Phuc Nguyen (Partner - Consulting, Head of Customer & Operations, Sector lead for Technology and Media at KPMG)

  Phuc Nguyen

  Partner - Consulting, Head of Customer & Operations, Sector lead for Technology and Media at KPMG

 • Kha Vu (Associate Director, Consulting Services Customer & Operations and Digital of KPMG)

  Kha Vu

  Associate Director, Consulting Services Customer & Operations and Digital of KPMG

Documents

EN- KPMG S&M maturity benchmark survey - Infographic_230711.pdfdownload

Community

Connect with 31 people attending this event

Venue

Galaxy & Kbar, 46 Floor Keangnam Hanoi Landmark Tower,

Plot E6, Pham Hung Road, Nam Tu Liem District
Hanoi, Vietnam

If you have any questions please contact Tam Nguyen

Contact Organizer

Show on map