Event Details

Bent u werkzaam in de tuinbouwsector? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in Vietnam? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op HortEx Vietnam. Deze vakbeurs vindt plaats van 1 tot en met 3 maart 2023 in Ho Chi Minh-stad.


Ontwikkelingen in de Vietnamese tuinbouwsector

De Vietnamese tuinbouwsector groeit snel, gemiddeld 26,5% per jaar. Productiesystemen gaan langzaam over van traditionele vollegrondsteelt naar beschermde teelt. De sector zal naar verwachting blijven groeien, dankzij een sterke export, vrijhandelsovereenkomsten met verschillende partners – waaronder de EU – en een toenemende binnenlandse vraag.

Daarnaast ondersteunt de Vietnamese regering de ontwikkeling van hightech land- en tuinbouw en is er steeds meer oog voor duurzaamheid. Dit biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sector.


Nederland 'Partner Country' tijdens HortEx 2023

In 2023 onderhouden Vietnam en Nederland 50 jaar diplomatieke betrekkingen. Om deze reden is Nederland dan ook 'Partner Country' van HortEx Vietnam 2023. De prominente rol van Nederland als "Partner Country" van HortEx Vietnam 2023 biedt een uitgelezen kans voor Nederlandse toeleveranciers van de tuinbouwsector om zich op de beurs te profileren, nieuwe contacten op te doen en kennis te maken met deze grote groeimarkt.

Onderdeel van Nederland als 'Partner Country' is het Nederlands Paviljoen, waar u met uw bedrijf aan kan deelnemen. Een van de speerpunten van de Nederlandse deelname is duurzaamheid en circulariteit. Deze speerpunten komen ook tot uiting in het stand-ontwerp van het Nederlands Paviljoen.


Waarom deelnemen aan het Nederlands Paviljoen?

Deelname aan het Nederlandse paviljoen op HortEx Vietnam 2023 stelt u in staat om in contact te komen met de snelgroeiende Vietnamese markt en om een goed beeld te krijgen van de huidige marktsituatie. Daarnaast biedt de Nederlandse Ambassade de deelnemers van het Nederlandse paviljoen de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte handelsmissie, net vóór de beurs.


Deelname aan het Nederland Paviljoen is inclusief:

  • Zakenzitje op ca. 6 m2;
  • Brochurehouder;
  • Nederland branding;
  • Banner met eigen opdruk;
  • Gebruik van gezamenlijke pantry;
  • Aanwezigheid van tolk in het paviljoen;
  • Vermelding in de officiële catalogus;
  • Registratie en administratiekosten;
  • Deelname aan een netwerkreceptie van de Nederlandse ambassade (donderdag 2 maart);
  • Mogelijkheid voor deelname aan korte handelsmissie voor de beurs.


Deelname en kosten

Meld u per e-mail aan voor deelname aan het Nederlands Paviljoen bij Nova Exhibitions B.V. De kosten voor deelname zijn € 1.450 per organisatie. De voertaal is Engels.

Community

Discover and connect with other attendees.

View community profiles and add attendees into your favorites list.