Event Details

Stap in de wereld van zakelijke kansen en ontdek het potentieel van Vietnam! Deze meet-up brengt ondernemers met een gedeelde passie voor Vietnam samen. Samen duiken we diep in de wereld van zakendoen in dit bruisende land, waar we elkaars plannen bespreken en waardevolle tips en trucs delen door middel van peer-to-peer reviews.


Guido van Rooy, de Executive Director van de Dutch Business Association Vietnam, zal een presentatie geven over de zakelijke mogelijkheden in Vietnam. Zijn presentatie biedt inzicht in de ins en outs van de markt en de unieke kansen die dit land te bieden heeft. Na de sessie, zal Guido actief betrokken zijn bij het maken van matches tussen de ondernemers en potentiële Vietnamese zakenpartners.



Voor niet-leden van DBAV geldt een deelnamebijdrage van 25 euro, leden kunnen kosteloos deelnemen. Het is mogelijk om online deel te nemen, maar in dat geval dient de deelnamekosten vooraf te worden voldaan. Wij verzoeken u vriendelijk uw aanwezigheid bij dit evenement te bevestigen door uzelf nu te registreren.

Agenda

4:00 PM - 5:00 PM
Presentatie zaken doen in Vietnam
5:00 PM - 6:00 PM
Peer to peer review
6:00 PM - 7:00 PM
Borrel

Speakers

  • Guido Van Rooy (Executive Director of Dbav)

    Guido Van Rooy

    Executive Director of Dbav

Community

Connect with 14 people attending this event

ELHE

Tickets

Zaken doen in Vietnam
Member Price Complimentary
Standard Price €25

Venue

Moya Tapas Club

Plein 14
Den Haag, Zuid-Holland, The Netherlands

If you have any questions please contact Simone Stander

Contact Organizer

Show on map