Event Details

DBAV gửi lời mời đến các SME của chương trình Ready to Export đến tham dự buổi hội thảo chia sẻ kiến thức chuyên môn về trí tuệ nhân tạo (AI) và ChatGPT tại Hà Nội được diễn ra vào ngày 14/9/2023, từ 1:30 PM - 4:30 PM.


Đây là một cơ hội tuyệt vời để các doanh nghiệp tìm hiểu thêm về các công cụ AI và ChatGPT, cùng cách sử dụng công nghệ mới này để nâng cao hiệu quả hoạt động kinh doanh. Người tham gia sẽ nhận được những kiến thức chuyên sâu về công nghệ AI và ChatGPT cũng như kinh nghiệm thực tế về cách ứng dụng chúng trong kinh doanh từ các chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực này.


Vé tham dự hoàn toàn miễn phí và chỉ dành riêng cho các SME đang tham dự chương trình Ready to Export năm 2023 và thành viên của DBAV.


Vui lòng đăng ký tham dự hội thảo trước khi đến tham dự để được đón tiếp tốt nhất. Rất mong được đón tiếp anh/ chị tại hội thảo!


---For English content ---


DBAV invites SMEs of the Ready to Export program to attend an artificial intelligence (AI) and ChatGPT Masterclass and Workshop in Hanoi will be hosted in Vietnamese language on September 14, 2023, from 1:30 PM to 4:30 PM.


This is an excellent opportunity to learn more about AI and ChatGPT tools and how to use this new technology to improve business performance. Participants will receive in-depth knowledge of AI and ChatGPT technologies and practical experience on applying them in business from leading experts in the field.


Tickets are free and are exclusive to SMEs attending the 2023 Ready to Export program and DBAV Members. R.S.V.P is required, so please register now. We look forward to meeting you tomorrow!

Speakers

  • Loc Dang (Chief of Executive Officer at AIV Group)

    Loc Dang

    Chief of Executive Officer at AIV Group

  • Khanh Nguyen (Chuyên gia AI/ Founder of Antory.ai)

    Khanh Nguyen

    Chuyên gia AI/ Founder of Antory.ai

Community

Connect with 46 people attending this event

Tickets

R2E Member Ticket
Standard Price Complimentary

Venue

The Vuon Luxury Garden

Tầng 3 - Tháp A, P. Giảng Võ, Giảng Võ, Ba Đình
Hà Nội, Vietnam

If you have any questions please contact Tam Nguyen

Contact Organizer

Show on map